BEYKOZ VAKFI CENGİZ GÖKÇE’Yİ UNUTMADI
Beykoz Vakfı Başkalığı, Samsun Vali Yardımcılığı görevine atanan Kaymakamımız Cengiz Gökçe için, Beykoz Kozz Restaurant’ta seçkin davetlilerin katıldığı veda yemeği düzenledi.

Vakıf Başkanı Şaban Tören’in eşi ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ev sahipliği yaptığı veda yemeğine, Beykoz Vakfı Onursal Başkanı İsmet Acar, İş Adamı Ali Aynacı, Metin Yılmazer ve Alaattin Bayraktar, Gazeteci Mehmet Barlas, Sabes Tıp Merkezi Müdürlerinden Derya Aydın, Kavacık Hayat Sağlık Hizmetlerinden Prof.Dr. Faruk Ergezer, Milli Eğitim Müdürü Neşat Yayla, Nüfus Müdürü Nihade Kılıç, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Binbaşı Zafer Saz, Acarlar Mahallesi Muhtarı Yasemin Çamlıbel, Özel İdare Müdürü Ali Demirol, Beykoz Belediye Meclisinin CHP’li üyeleri K.Adnan Güner, Salim Kaşkır, Mehmet Demir, Beykoz Belediyesi Eski Baş Danışmanı Erhan Ekiz, Beykoz Belediyesi Eski Başkan Yardımcısı Cemal Erbaş, Beykoz Lions Kulübü Yöneticilerinden Tolga Çulban ve Şair Mustafa Sezgün gecenin güzelliğinde kimseden yardım almadan görebildiğimiz konuklar oldular.

Mükemmel bir TSM Ekibinin doyumsuz müzik ziyafeti ile devam eden gecede, Beykoz Vakfı Başkanı Şaban Tören gecenin ilk konuşmasını yaparken, konuklarına Cengiz Gökçe’nin ilçemizde bıraktığı sevgi yumağından bahsederek, tüm Beykoz’a olduğu gibi Beykoz Vakfının ayakta kalması için desteklerini vurgulayarak, bu konuda asil görevi olanların duyarsızlığına da parmak bastı.
Vakıf Başkanı Şaban Tören’in konuşmasının ardından, konuklara hitap eden Cengiz Gökçe, son bir haftadır kendisi adına yapılan veda gecelerindeki en rahat konuşmasını yaptı. Gökçe, Beykoz’u ve Beykoz halkını ne kadar sevdiğimi sanırım geride bıraktığım yıllar ile kanıtladım. Ayrıca Beykoz Belediye Meclisi almış olduğu kararla beni fahri Beykozlu ilan ettiler, bu benim için bir onurdur, 22 Ekimden sonra artık Beykozlu olarak ağabey kardeş ilişkilerinde olacağım. Ekmeğini yediğim ve suyunu içtiğim Beykoz’un bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonrada üzerime düşen her konuda emrinde olacağımın bilinmesini istiyorum diyerek, geceyi düzenleyen Beykoz Vakfı Yöneticilerine, katılan misafirlerine ve görev yaptığı süre içerisinde kendisine yardımcı olan tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek konuşmasını bitirdi

Kaynak. www.dogushaber.com

07.11.2007 11:50:11
AD SOYAD :
E-POSTA :
BAŞLIK :
YORUMUNUZ :
Merkez mahallesi Ahmet Mithat Caddesi No.36 Beykoz/İstanbul     Tel: +90 216 323 85 80     Fax: +90 216 323 98 97